Looking For Anything Specific?

Max Verstappen Hongarije / Jav8gqf3geppmm - Christian horner heeft toegelicht waarom max verstappen niet te spreken was over de red bull in hongarije.

Max Verstappen Hongarije / Jav8gqf3geppmm - Christian horner heeft toegelicht waarom max verstappen niet te spreken was over de red bull in hongarije.. De nederlander, die de eerste training nog als snelste afsloot, moest valtteri. Redelijk snel werd duidelijk dat hij er redelijk ongeschonden vanaf kwam, het was vervolgens aan hem. <p>de donderdag voor de grand prix van hongarije is de aanrijding tussen lewis hamilton en max verstappen op silverstone nog steeds het gesprek van de dag. De oefensessie werd echter vooral gekenmerkt door een crash van yuki tsunoda. Kan me niet schelen als ik deze motor opblaas!

Hamilton tikte zijn nederlandse rivaal op hoge snelheid van. Na het drama voor verstappen in silverstone heeft de red. Max verstappen vangt de grand prix van hongarije aan vanaf de derde startpositie. Verstappen's race in hongarije 2020: Max verstappen heeft tijdens de eerste oefensessie voor de gp van hongarije de snelste tijd gereden.

Jav8gqf3geppmm
Jav8gqf3geppmm from pitspress.nl
De nederlander bevestigt zo zijn favorietenrol voor dit raceweekend. Max verstappen heeft tijdens de eerste oefensessie voor de gp van hongarije de snelste tijd gereden. Het wordt opnieuw aanpassen voor de teams en rijders. Max verstappen startte vier grand prixs op rij vanaf pole position, maar moet zondag bij de gp van hongarije de eerste startplek weer eens aan lewis hamilton laten. In de race, verrassend gewonnen door de. Tijdens de kwalificatie op zaterdagmiddag zette de nederlander een 1.15.840 op het bord, waarmee hij zich achter beide mercedessen moet scharen. Verstappen's race in hongarije 2020: Max verstappen heeft de snelste tijd neergezet tijdens de eerste vrije training voor de grand prix van hongarije.

Max verstappen op jacht naar revanche in hongarije na de crash van max verstappen op silverstone door lewis hamilton zint de nederlander op wraak.

Red bull racing repareerde zijn auto vliegensvlug: Hamilton tikte zijn nederlandse rivaal op hoge snelheid van. Max verstappen startte vier grand prixs op rij vanaf pole position, maar moet zondag bij de gp van hongarije de eerste startplek weer eens aan lewis hamilton laten. Tijdens de kwalificatie op zaterdagmiddag zette de nederlander een 1.15.840 op het bord, waarmee hij zich achter beide mercedessen moet scharen. Het is in elk geval een race die max verstappen en zijn team red bull racing. De brit bleef zijn titelrivaal max verstappen voor op de hungaroring, met een rondetijd van 1:16.826. Max verstappen snelste op de hungaroring. De strijd om de wereldtitel tussen max verstappen en lewis hamilton krijgt een steeds meeslepender en dramatischer karakter. Verstappen gaat in hongarije voor revanche nadat hij twee weken geleden op silverstone in botsing kwam met lewis hamilton. Lewis hamilton blijft max verstappen voor tijdens vt3 in hongarije. Horner begrijpt onvrede verstappen en perez in hongarije. Max verstappen heeft tijdens de eerste vrije training, in aanloop naar de grand prix van hongarije, de snelste tijd gereden en begint daarmee op de best mogelijke manier aan het weekend in budapest. Het moment met de media zal plaatsvinden op donderdag 29 juli aan het einde van de middag.

De nederlander, die de eerste training nog als snelste afsloot, moest valtteri. De limburger staat achter de mercedessen van lewis hamilton en valtteri bottas op de hungaroring. Max verstappen eindigde de trainingsdag in hongarije op de de derde plaats achter valtteri bottas en lewis hamilton. Dit weekend is de hungaroring het decor voor de elfde grand prix van het seizoen. Redelijk snel werd duidelijk dat hij er redelijk ongeschonden vanaf kwam, het was vervolgens aan hem.

Eigtylfbyt B7m
Eigtylfbyt B7m from www.formule1.nl
De nederlander bevestigt zo zijn favorietenrol voor dit raceweekend. Dat kan dit weekend op de hungaroring in hongarije. Verstappen gebruikte de motor tijdens de vrijdagtrainingen voor de hongaarse grand prix en daarbij zijn geen problemen aan het licht gekomen, meldt motorleverancier honda. Max verstappen start zondag als derde aan de grand prix van hongarije. Ja, dat sowieso, zegt max. Horner begrijpt onvrede verstappen en perez in hongarije. De limburger staat achter de mercedessen van lewis hamilton en valtteri bottas op de hungaroring. Na het drama voor verstappen in silverstone heeft de red.

<p>de donderdag voor de grand prix van hongarije is de aanrijding tussen lewis hamilton en max verstappen op silverstone nog steeds het gesprek van de dag.

Kan me niet schelen als ik deze motor opblaas! <p>de donderdag voor de grand prix van hongarije is de aanrijding tussen lewis hamilton en max verstappen op silverstone nog steeds het gesprek van de dag. Gepubliceerd op 01 aug 2021 11:36. Horner begrijpt onvrede verstappen en perez in hongarije. Dat kan dit weekend op de hungaroring in hongarije. Max verstappen vangt de grand prix van hongarije aan vanaf de derde startpositie. Max verstappen heeft tijdens de eerste oefensessie voor de gp van hongarije de snelste tijd gereden. De oefensessie werd echter vooral gekenmerkt door een crash van yuki tsunoda. De nederlander begon het weekend vanochtend met de snelste tijd (1.17,555) in de eerste vrije training, vlak. Op papier kunnen wij niet beweren dat we tot de favorieten behoren. lewis hamilton botste vorig weekend met max verstappen en pakte een controversiële overwinning op silverstone. De strijd om de wereldtitel tussen max verstappen en lewis hamilton krijgt een steeds meeslepender en dramatischer karakter. Max verstappen crasht tijdens ronde naar grid. Lewis hamilton blijft max verstappen voor tijdens vt3 in hongarije.

Max verstappen en lando norris zullen tijdens de persconferentie voorafgaand aan de grand prix van hongarije een duo vormen. Horner begrijpt onvrede verstappen en perez in hongarije. Max verstappen heeft tijdens de eerste oefensessie voor de gp van hongarije de snelste tijd gereden. Max verstappen eindigde de trainingsdag in hongarije op de de derde plaats achter valtteri bottas en lewis hamilton. De nederlander bevestigt zo zijn favorietenrol voor dit raceweekend.

Obapcqvriuqjrm
Obapcqvriuqjrm from cdn.nieuws.nl
Max verstappen en red bull racing lijken opgelucht adem te kunnen halen als het gaat om de motor waarmee de nederlander reed op silverstone. Lewis hamilton blijft max verstappen voor tijdens vt3 in hongarije. Toto wolff denkt dat max verstappen en red bull racing de duidelijke favoriet zijn voor de winst in de grand prix van hongarije van volgende week. De strijd om de wereldtitel tussen max verstappen en lewis hamilton krijgt een steeds meeslepender en dramatischer karakter. Verstappen gaat in hongarije voor revanche nadat hij twee weken geleden op silverstone in botsing kwam met lewis hamilton. Na het drama voor verstappen in silverstone heeft de red. Lewis hamilton tekende voor de derde tijd en moest 0.167 toegeven op de. De brit bleef zijn titelrivaal max verstappen voor op de hungaroring, met een rondetijd van 1:16.826.

De nederlander begon het weekend vanochtend met de snelste tijd (1.17,555) in de eerste vrije training, vlak.

De nederlander bevestigt zo zijn favorietenrol voor dit raceweekend. Verstappen gaat in hongarije voor revanche nadat hij twee weken geleden op silverstone in botsing kwam met lewis hamilton. Max verstappen crasht tijdens ronde naar grid. Verstappen verklaart achterstand op mercedes in hongarije. Lewis hamilton blijft max verstappen voor tijdens vt3 in hongarije. Max verstappen en red bull racing lijken opgelucht adem te kunnen halen als het gaat om de motor waarmee de nederlander reed op silverstone. Voor het eerst werd er door de nederlander publiekelijk gesproken over het incident. Max verstappen heeft tijdens de eerste oefensessie voor de gp van hongarije de snelste tijd gereden. Max op p1 in de eerste vrije training grand prix hongarije. Max verstappen crashte met zijn bolide in de ronde naar de grid. Na het drama voor verstappen in silverstone heeft de red. De nederlander stapte nog voordat de rb16b de garage in werd geduwd uit zijn auto, waaruit al op te maken viel dat hij verre van tevreden was met het geleverde materiaal. Dat kan dit weekend op de hungaroring in hongarije.

Posting Komentar

0 Komentar